Laatulupaus

 

Joukkoliikennelain ( 13. 11. 2009 /869 ) 48 § mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

 

1.  Tarjottavat liikennepalvelut

Viitasaaren Tilausliikenne Oy tarjoaa aikataulun mukaista vakiovuoroliikennettä Viitasaaren alueella sekä reitillä Kinnula – Viitasaari – Kinnula

Tilausliikennettä alueena koko Suomi, Baltian maat, Venäjä, Pohjoismaat ja Eurooppa

 

2. Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Linjaliikenteemme reiteistä ja aikatauluista saa tietoa kotisivumme osiosta – Aikataulut

 

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Linjaliikenteessä käytössämme ovat Oy Matkahuolto AB:n lipputuotteet ja hinnoittelu.

 

4. Informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Yritys kuuluu Oy Matkahuolto AB :n lippujärjestelmään.

 

5. Käytössä olevat ajoneuvot

Käytössämme on yhteensä 12 linja-autoa, joiden koko vaihtelee 9-istumapaikkaisesta aina 61-istuma- paikkaiseen. Bussi ovat teknisesti hyvässä kunnossa, siistejä ja soveltuvat hyvin linja- ja tilausajoliikenteeseen.

 

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyyttä mitataan jatkuvasti saadun palautteen perusteella. Palautetta saamme puhelimitse, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä.

 

7. Valitusten käsittely, hinnanpalautus, sopimusten purku ja vahingonkorvaukset

Kaikki palautteet käsitellään ja vastaamme asiakkaalle mahdollisimman nopeasti joko suullisesti tai kirjallisesti. Hinnan palautusta ja korvauksia koskevat vaatimukset käsitellään tapauskohtaisesti ja perusteet selvittäen. Varsinaisia vahinkoja varten meillä on kattava vakuutusturva.
 

 

8. Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen.

Pyrimme huomioimaan erityisasiakkaamme ja avustamaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla, huomioon ottaen käytössämme oleva kuljetuskalusto.

 

9. Henkilökunta

Käytämme sekä reittiliikenteessä että tilausajoissa ammattitaitoista ja kokenutta henkilöstöä. Matkustajien turvallisuus on aina kuljettajan toiminnan ensisijainen lähtökohta.

Kuljettajamme pyrkivät palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja myönteisesti ja ottavat työssään huomioon erityisryhmien poikkeukselliset tarpeet.
Kaikki kuljettajamme ovat mukana EU:n ammattipätevyysdirektiivin mukaisessa koulutuksessa niin, että pätevyysvaatimukset asianmukaisesti täyttyvät.